top of page

Kurssit & luennot

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Square

Jäänmurtajat Oy järjestää luentoja, kursseja ja yksityisvalmennusta ihmissuhdetaidoista. Tarkempina aiheina ovat mm. ensivaikutelma, itsevarmuus, keskustelun aloitus, small talk, keskustelutaidot, tutustuminen paremmin, flirttailu, juhlat ja verkostoituminen.

 

Kaikessa toiminnassamme pyrimme antamaan paljon käytännön vinkkejä ja tekemään opetuksesta viihdyttävää. Opetus on yhdistelmä teoriaa ja käytännön esimerkkejä sekä pienryhmässä tapahtuvaa keskustelua ja harjoittelua. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

 

Itseopiskeluun sopii ihmissuhdetaito-opas "Olet hyvä tyyppi (Otava)". Paljon ihmissuhdetaitovinkkejä ja -podcastejä löydät myös blogista.

Avoimet kurssit

 

Uusiin ihmisiin tutustumisen ei tarvitse olla hankalaa. Tilanteet muiden kanssa sujuvat sulavasti, kun ymmärrät muutaman perusperiaatteen. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat opeteltavissa kuten maantieto tai matematiikka. Pienryhmäkurssilla opit tehokkaasti rennossa ilmapiirissä.

 

Kursseilla ovat viihtyneet hyvin niin ihmissuhdetaitojansa huippuunsa teroittavat aiheen asiantuntijat kuin enemmän harjoittelua haluavatkin.

 

Lue lisää kursseista

Tilauskoulutukset

 

Sosiaalisesti taitavat tietävät enemmän, saavat aikaan enemmän ja nauttivat enemmän, sekä työelämässä että vapaa-ajalla. Voit varata ryhmällesi kiinnostavan ja hyödyllisen koulutuksen ihmissuhdetaidoista, suomeksi tai englanniksi. Katso sisältöesimerkit ja kerro omat toiveesi.

 

Jäänmurtajat-koulutukset ovat energisiä, osallistavia ja käytännöllisiä. Luentoesimerkit mietitään aina kohdeyleisölle sopiviksi.

 

Lue lisää luennoista ja koulutuksista

Yksityisopetus

 

Yksityisopetus ihmissuhdetaidoista sisältää keskustelua ja konkreettisia vinkkejä. Voit kysyä sinua mietityttäviä asioita ja saat mukaasi kehitysehdotuksia sekä läpikäydyn materiaalin. Opetus tapahtuu etänä Google Meetissä, ja voit etukäteen kertoa sähköpostitse, mihin aiheisiin erityisesti haluat vinkkejä.

 

Hinta on 160 euroa kerralta. Mikäli olet kiinnostunut yksityisopetuksesta, ota yhteyttä osoitteeseen karla@jaanmurtajat.fi.

 

bottom of page