top of page

Avoimet ihmissuhdetaitokurssit

 • Wix Facebook page
 • Wix Twitter page
 • LinkedIn Square

Kurssin tarkoitus on antaa osallistujalle lisää välineitä uusiin ihmisiin tutustumiseen ja hyvien keskustelujen luomiseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tärkeää on itsevarmuuden kehittäminen ja rakentava suhtautuminen epäonnistumisiin. Kukaan ei ole ihmissuhdetaidoissa liian hyvä.

 

Vaikutat aina jollakin tavalla ympärilläsi oleviin ihmisiin, joten kannattaa opetella tapa vaikuttaa heihin positiivisesti. "Se jokin" erittäin miellyttävissä ihmisissä on yllättävän usein harjoiteltua. Kaikessa Jäänmurtajat-materiaalissa korostetaan aina muiden huomioonottamista, ei manipulointia.

 

Ihmissuhdetaitokurssi on järjestetty 38 kertaa vuosina 2011-2019 ja palaute on aina ollut yli 4/5. Kurssin rento ja innostava ilmapiiri sekä oivaltava sisältö ovat saaneet paljon kiitosta.

 

Kurssilta saat runsaasti käytännön vinkkejä. Harjoittelemme monipuolisesti ihmissuhdetaitoja ja keskustelemme aiheesta. Voit kysyä itseäsi mietityttäviä asioita sekä kuulla muiden kokemuksia mukavassa pienryhmässä. Saat myös henkilökohtaisen palautteen esitehtävien ja kurssin jälkeen.

 

Tervetuloa Ihmissuhdetaidot-kurssille oppimaan, mikä toimii!

Kurssin kesto: 10 h (viikonloppukurssi 5 h/pv + lounastauot)

Ryhmäkoko: max 10 henkeä

Hinta: 600 euroa (sis. alv), opiskelijat ja erityisryhmät 500 euroa (sis. alv)

Kouluttajat: Karla Nieminen ja Martti Ilvesmäki

 

Kurssilaisten keski-ikä on yleensä noin 30 v. ja ikäjakauma 18-60 v.

 

Kurssimaksu sisältää kurssimateriaalin, muistiinpanovälineet ja kahvin. Kurssiin kuuluu henkilökohtainen palaute ja vastaukset kysymyksiisi.

 

Ilmoittautumisvahvistus ja lasku lähetetään sinulle sähköpostitse viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Kurssin esitehtävät lähetetään sinulle sähköpostitse kaksi viikkoa ennen kurssia.

 

Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse karla@jaanmurtajat.fi

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

 

 • Itsevarmuuden kehittäminen

 • Miten antaa hyvä ensivaikutelma

 • Keskustelun avaus (missä ja miten)

 • Merkityksellinen ja mielenkiintoinen small talk

 • Hyvän keskustelun taidot

 • Tutustuminen paremmin, ystävystyminen

 • Flirttailu, kiinnostuksen näyttäminen

 • Kehonkieli, eleet

 • Uusien asioiden oppiminen käytäntöön

 

Kurssiin kuuluu ennakkotehtäviä ja kenttäharjoituksia.

 

Lue palautetta aiemmista kursseista

Seuraavat kaikille avoimet kurssit:

Ilmoita kiinnostuksestasi ihmissuhdetaitokurssiin 2024

 

 

 

Voit kertoa kiinnostuksestasi tuleviin kursseihin tai muista toiveista myös sähköpostitse karla@jaanmurtajat.fi

 

Saat uusimmat tiedot Jäänmurtajat-kursseista sekä vinkeistä liittymällä etusivulla mukaan tiedotuslistalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

 

 

Haluaisin vain yhden aihealueen kurssille (esimerkiksi flirttailu, itsevarmuus tai verkostoituminen). Onko tällainen mahdollista?

 

Usein on hyödyllisintä käydä kaikkien aiheiden kurssi, koska ihmissuhdetaitojen eri aihepiirit tukevat paljon toisiaan. Lisäksi itse on usein vaikea sanoa, minkä aiheen asiat ovat itselleen hyödyllisimpiä. Kursseille tulee silloin tällöin ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneet, että esimerkiksi omassa ensivaikutelmassa on puutteita, kun keskustelutaitojen kehittäminen tuokin suurimman hyödyn, tai halu kehittää flirttailutaitoja voi olla kova, kun itsevarmuuden kehittäminen vaikuttaisikin eniten.

 

Jos aina itse tietäisimme, mitä meidän kannattaa tehdä toisin, niin emme toimisi tilanteesta toiseen eri tavalla kuin optimaalisen yhteistyön kannalta kannattaisi.

 

Välillä avoimia luentoja järjestetään yksittäisistä aiheista. Yksi hyvä vaihtoehto ovat luennot Espoon työväenopistossa.

 

 

Asun pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Miten pääsen kurssille?

 

Tällä hetkellä kaikille avoimia kursseja järjestetään pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja välillä Tampereella. Jos olet kiinnostunut Tampereen kursseista, niin suosittelen ilmoittamaan kiinnostuksesi sähköpostitse karla@jaanmurtajat.fi.

 

Hyvä vaihtoehto on myös viikonloppumatka Helsinkiin. Tekemistä riittää ja majoitusta voit kysellä esimerkiksi kavereilta, sukulaisilta, hotelleista, Cheap Sleep -hostellista tai Eurohostellista

Kuinka nörtti pitää olla, jotta Ihmissuhdetaidot-kurssista on jotakin hyötyä?

 

Ei kovinkaan nörtti. Kenelläkään ei voi olla liian hyvät ihmissuhdetaidot. Mikäli esimerkiksi uusiin ihmisiin tutustuminen ei ole sinulle naurettavan helppoa, haluat parantaa keskustelutaitojasi tai toiveissasi on verkostoitua paremmin työelämässä, niin opit kurssilla varmasti uutta.

 

Jokaiselle löytyy uutta tietoa ja kehityskohteita jostakin kurssin aihepiiristä. Kursseilla on mukana sekä ihmissuhdetaidoissa taitamattomampia kuin niissä erittäin taitaviakin henkilöitä. Usein palautteessa kurssin jälkeen on: "Täällä olikin tosi kivoja ja normaaleja tyyppejä." Voit tulla hakemaan potkua alkuun tai viimeistelemään timantin hiomista. Usein itse on vaikeaa tietää, minkä aihealueen kehittämisestä on itselle suurin hyöty, jonka selvittämisessä kurssi auttaa.

 

Amerikkalaisen Purdue Universityn monivuotisen tutkimuksen mukaan sosiaalisesti taitavimmat muuten ansaitsevat 15 % enemmän kuin älykkäimmät valmistuneet. Dr. Albert Edward Wiggamin tutkimuksen mukaan 80-90 % työpaikkojen ongelmista johtuu siitä, että ihmissuhdetaidoissa on parantamisen varaa. Hyvillä ihmissuhdetaidoilla saa yhteistyön ja kaikenlaiset projektit sujumaan, ja nautit siitä.

 

Lue ihmissuhdetaitovinkkejä blogista

 

Katso lisätiedot ihmissuhdetaito-oppaasta

 

bottom of page