top of page

Tilauskoulutukset ja -luennot

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Square

Jäänmurtajat-koulutukset ihmissuhdetaidoista ovat energisiä & osallistavia ja sisältävät paljon konkreettisia vinkkejä. Kaikessa Jäänmurtajat-materiaalissa korostetaan aina yhteistyötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, ei muiden manipulointia.

 

Pyydä toiveittesi mukaan räätälöity koulutus / puhuja sosiaalisista taidoista, esimerkiksi: ihmissuhdetaitojen kehittäminen, hyvä ensivaikutelma, itsevarmuus, keskustelutaidot, neuvottelutaidot, LinkedIn tai verkostoituminen työelämässä.

 

Erilaisia valmiita esimerkkejä aihekokonaisuuksista löydät täältä.

 

Voit tutustua lisäksi Jäänmurtajien perustaja DI Karla Niemiseen ja Media-osioon.

 

Hintaesimerkki: koulutus / keynote Helsingissä 1500 € + alv (sis. valmistelu, materiaalit ja matkakulut) tai 1000 € + alv etänä. Kerro toiveistasi ja tilaisuudestasi soittamalla 050 537 0535 tai sähköpostitse osoitteeseen karla@jaanmurtajat.fi, niin lähetämme sinulle tarjouksen.

 

Jäänmurtajat-asiaa on kuultu mm. seuraavissa yrityksissä ja yhteisöissä:

Turku Science Park Oy, Helsingin Ekonimit, Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan Tehy ry, Tampereen insinöörit ry, FCG Koulutus, Talentum / Alma Talent, Helen, Solita, Visma Solutions, Comiq, Comatec, Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA, Puunjalostusinsinöörit ry,  Helsingin Yrittäjät ry, TIVIA, Fraktio Oy, Crasman Oy, Universum, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, MAFY-valmennus, Aalto-yliopiston Alumni, Turun Kaupunginkirjasto, Suomen kosmetologien yhdistyksen opisto, Tikkurilan seurakunta, Haaga-Helia ja Pitky ry Project Manager Club.

bottom of page