top of page

Tilauskoulutukset ja -luennot

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn Square

Jäänmurtajat-koulutukset ihmissuhdetaidoista ovat energisiä & osallistavia ja sisältävät paljon konkreettisia vinkkejä. Kaikessa Jäänmurtajat-materiaalissa korostetaan aina yhteistyötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, ei muiden manipulointia.

 

Pyydä toiveittesi mukaan räätälöity koulutus sosiaalisista taidoista, esimerkiksi: ihmissuhdetaitojen kehittäminen, hyvä ensivaikutelma, itsevarmuuden kehittäminen, keskustelutaidot, small talk, neuvottelutaidot,  tai verkostoituminen työelämässä.

 

Erilaisia valmiita esimerkkejä aihekokonaisuuksista löydät täältä.

 

Voit tutustua Jäänmurtajien perustaja DI Karla Niemiseen ja Media-osioon.

 

Hintaesimerkki: koulutus Helsingissä tai etänä 1500 € + alv / Karla Nieminen tai 1000 € + alv / Martti Ilvesmäki. Kerro toiveistasi ja tilaisuudestasi sähköpostitse osoitteeseen karla@jaanmurtajat.fi, niin lähetämme sinulle tarjouksen.

 

Jäänmurtajat-asiaa on kuultu mm. seuraavissa yrityksissä ja yhteisöissä:

 

FCG Koulutus, Talentum / Alma Talent, Helen, Solita, Visma Solutions, Comiq, Comatec Group, Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Arkkitehtiliiton HESA-SAFA, Puunjalostusinsinöörit ry,  Helsingin Yrittäjät ry, TIVIA, Fraktio, Crasman, Universum, Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty, MAFY-valmennus, Aalto-yliopiston Alumni, Turun Kaupunginkirjasto, Haaga-Helia ja Pitky ry Project Manager Club.

bottom of page